12.6. muži: RUDICE - ŠOŠŮVKA 5 : 2 (0 : 1)

13.06.2015 06:17

 

Sestava Rudice: J. Matuška st. – J. Pernica, Nevřela, P. Sehnal, Sedlák (46. Nejezchleb) – Kocman, Konečný (C), P. Pernica, Stehlík – L. Sehnal, J. Matuška ml. (87. Svoboda)

Na střídání: Nejezchleb, Svoboda

Sestava Šošůvka: J. Valach (86. J. Odehnal) - F. Baláž, M. Zouhar, M. Nemeškal , L. Zukal - R. Dvořáček, R. Petlach (65. I. Zouhar) , L. Bezděk , J. Kuchař - L. Sehnal , M. Krátký

Na střídání: Odehnal, I. Zouhar

Branky: 3x Sehnal L., 2x Nejezchleb – 2x Krátký M.

ŽK: P. Sehnal – R. Zouhar, Zukal, Odehnal

 

V předposledním domácím utkání, jsme netradičně v pátek, hostili mužstvo TJ Šošůvka. Obě mužstva měla v posledních týdnech problémy se sestavami. Velké pozitivum pro nás bylo zařazení Stehlíka do základní sestavy. Dále si svoje posty vyměnili Matuškovi a svalové potíže doléčil stoper Nevřela.

Od úvodních minut byla vidět uvolněná atmosféra, ani jednomu týmu nešlo o záchranu či postup. Nicméně v případě výhry bychom se dostali o 2 body před našeho rivala. O první branku se postaral Marek Krátký, který zužitkoval pěkný centr a volný prostor, jenž dostal, a poslal svůj tým do vedení – 0:1. Naši hráči si moc příležitostí k vyrovnání nevypracovali, a tak brankář Valach byl víceméně bez práce. Když se hostí dostali na dostřel, mířili hodně nepřesně.

Rudice udělala do druhé půle jednu změnu, skončil Sedlák, nahradil jej Nejezchleb. V 60. minutě jsme propadli ve středu obrany a nechali agilnímu Krátkému dostatek prostoru, aby umístěnou střelou k tyči rozvlnil síť – 0:2. Domácí hráči si ale nechtěli pokazit hodovou náladu prohrou. K obratu zavelel náš nejlepší střelec Lukáš Sehnal, když se prosmýknul mezi dvěma obránci a poslal míč do sítě – 1:2. Šošůvka mohla opět odskočit na rozdíl dvou branek, nicméně v tomto utkání měli hostí, kromě Krátkého,  rozladěná mířidla a další branku už nepřidali. Na 2:2 srovnával po centru Stehlíka střídající Nejezchleb. Hostí vyrovnání nahlodalo a v obraně si počínali nesebejistě. O pár minut později úřadoval opět Lukáš Sehnal – 3:2. Hattrick dovršil za pár okamžiků – 4:2. Korekci výsledku měl na noze nejprve Krátký a posléze i Luděk Sehnal, ale ani jeden z nich nebyl úspěšný. A tak pomyslný „hřebíček do rakve“ zatloukl Nejezchleb a upravil konečný výsledek na 5:2. Zasloužené vítězství a po třech utkáních jsme si připsali 3 body do tabulky.

K poslednímu střetnutí letošního ročníku Sportika okresní přebor nastoupíme příští sobotu, tj. 20. června 2015, kdy od 16:30 hostíme rezervu Kunštátu.

 

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode