12.11. Muži: RUDICE - BLANSKO "B" 1 : 1 (0 : 0)

13.11.2011 12:54

Sestava: Kyzlink – Krátký, Konečný, Sehnal P., Sedlák, Opluštil, Malík, Grómský, Čechman – Pernica, Sehnal L.

Střídali: Chemčuk, Matuška, Kocman

Branka: Sehnal P.

 

Za krásného počasí, které v tomto období není obvyklé, jsme přivítali mužstvo z Blanska, které přijelo v jednoznačné roli favorita. My jsme naopak chtěli udržet domácí neporazitelnost, kterou jsme měli na podzim.

Hned v úvodu měl velkou šanci Pernica, ale neproměnil. Jinak první půlka moc pohledných akcí nepřinesla. Bylo k vidění víc nepřesných jak přesných přihrávek. Když už se jedno z mužstev dostalo do pokutového území, chyběl důraz v zakončení, proto se šlo do kabin bez branek.

Druhý poločas nezačal dobře. První náznak šance jsme ještě zažehnali, ale poté jsme nechali hostujícího útočníka samotného na vápně a ten střelou pod břevno dostal Blansko do vedení. V této fázi utkání měli soupeři více ze hry. Avšak od 60. minuty jsme se do hry dostali i my a začali jsme hosty přehrávat a s tím se dostavily i šance. Tu největší jsme měli po závaru před brankou a následné ruce hostujícího obránce se kopala penalta, tu ale Pavel Sehnal poslal mimo tyče. Nás to ale nepoložilo a hosty jsme stále tlačili. A když Matuška vystihl „malou domů“, našel přihrávkou Pavla Sehnala a ten odčinil neproměněnou penaltu.

A tak jsme se asi zaslouženě rozešli remízou.

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode