11.9. Muži: BOSKOVICE "B" - RUDICE 5 : 1 (2 : 1)

12.09.2011 07:53

Sestava:Kyzlink - Kocman, Konečný, Gromský, Chemčuk-

                           - Sehnal P., Malík, Pernica, Čechman –

                              - Sehnal L., Opluštil (70.min. Matuška).

 

 

Neděle a pěkné počasí s teplotou 30°C nás provázelo na umělou travičku do Boskovic. Velmi dobré a vyrovnané výkony boskovické rezervy z posledního období předznamenávaly těžké utkání. Na zápas jsme cestovali pouze ve 12-ti lidech a v základní sestavě hrál L. Sehnal se zraněním (což zřejmě ovlivnilo jeho výkon) a na střídání byl k dispozici jen Jenda Matuška, kterého jsme museli šetřit až na závěr utkání, pro případ zranění.  

Chyběli: Krátký (pracovně), Sedlák (Vinobraní), Nejezchleb (neznámo).

Utkání se rozeběhlo hned od začátku v dobrém a fotbalovém tempu. Soupeř ukázal, že kombinace je mu vlastní, ale zdálo se, že nám by se dnes mohlo dařit a nebudeme odevzdaným souborem. Už v 10.min. zakroutil Čechman centr z levé strany a za obranu si naběhl Massaro, vzorově si stáhl míč a pod golmanem zasunul. 0:1.

Předvedli jsme pár dobrých akcí, ale soupeř začal pomalu uplatňovat svoji herní převahu. Sehnal L. a Opluštil postupně zahodili 3 tutovky a navíc ještě velmi často uvízli v ofsajdu. Boskovice brzy proměnily svou šanci a srovnaly na 1:1. O nic nešlo, stále to pro nás bylo dobré. Bohužel zanedlouho přišel asi rozhodující okamžik utkání. Odevzdaný nákop do našeho vápna tak dlouho sledoval stoper Konečný a golman Kyzlink, až doběhl domácí útočník a využil špatné komunikace na obrat. Zasunul do prázdné branky na 2:1. Domácí do poločasu ještě ve vyložené šanci trefili naše břevno a několik slibných šancí neproměnili.

Druhý poločas už se odvíjel zcela v režii domácích borců. Nedůslednost a odevzdanost v našich řadách rostla s každou minutou a soupeřovy čerstvé síly, v podobě střídání, misky dokonale převážily. Naše konto bylo postupně zatíženo další sadou 3 branek na debakl 5:1. To soupeř další minimálně 2 tutovky nedal a ještě jednou zvonilo naše břevno. Trochu snahy do naší, v té chvilce už dost váznoucí rozehrávky a nulové koncovky vnesl Matuška. Bohužel jeho průnik přes všechno, zakončený slabou střelou do prázdné branky vykopl vracející se obránce. A po  přihrávce opět Matušky a lehké teči ležícího golmana, zkolaboval v dorážce z malého vápna, také do prázdné branky, Gromský.

 Řekl bych, že vcelku pohledné utkání nakonec končilo pro nás snad až příliš krutou porážkou 5:1. Ikdyž soupeř byl určitě lepší a vyhrál zaslouženě.

 

 

+ utkání:konečně jsme si vytvořili dostatek šancí (asi 6 x100%) a to kupodivu i proti tak kvalitnímu soupeři.

 

- utkání: důraz, nedostatečné nasazení a žalostná koncovka.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode