10.10. RUDICE - DOUBRAVICE 1 : 0 ( 1 : 0)

13.10.2015 06:08

 

Sestava Rudice: Matuška ml. – Kocman, Paděra, Nevřela, M. Urbánek – L. Sehnal, Malík, Zouhar, Šenk – P. Pernica (C), P. Urbánek

Sestava Doubravice: Podloucký - Hájek P. (70 Ondráček), Hubený, Sáňka A., Pijáček - Daněk J., Hájek M., Daněk M., Trubák - Zvejška (58 Schuch A.), Schuch O. (65 Sáňka Jos.)

Na střídání: P. Sehnal, Chemčuk, Vymazal, J. Pernica, Stehlík

Branky: 45. Šenk

Rozhodčí: Maňoušek Radim - Abrahám Martin, Havlík Miroslav

Počet diváků: 65

 

Tradičně v sobotu jsme přivítali v rámci utkání OP další nepříjemný celek – Doubravici. Ta doma zatím drží neporazitelnost, ale z venkovních utkání byla bilance doubravických hráčů před tímto střetnutím 1-1-3, což nám naznačovalo jistou zranitelnost soupeře. Po delší odmlce usedli na naši lavičku také Jirka Stehlík a Kuba Pernica.

Doubravice je vždy důrazný a houževnatý tým, který na nás umí. Obě utkání v loňském ročníku skončila nerozhodně v poměru 2:2. Hra se v úvodních minutách odehrávala mezi vápny, moc střel či šancí k vidění nebylo. Hosté poprvé zahrozili z přímého kopu, doubravický stoper mířil těsně mimo levé tyče. Na druhé straně pokoušel štěstí Lukáš Sehnal a Michal Šenk, oba neúspěšně. V chladném počasí se schylovalo k bezbrankové první půli. Rudický triumvirát ve složení Malík – Zouhar – Šenk dokonale využil nepozornosti soupeře a rychlou kombinací na jeden dotek poslal svůj tým do vedení. Posledně jmenovaný zamířil v 45. minutě přesně ke vzdálenější tyči – 1:0.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky jsme vstupovali se zabezpečenou obranou a se snahou pojistit jednobrankové vedení. Šancí jsme dostali dost, jenže Šenk, ani střídající Vymazal se Stehlíkem se při svých samostatných nájezdech gólově neprosadili. Hosté mohli děkovat výbornému brankáři. Doubravice stále živila naději a v posledních deseti minutách si vytvořila územní převahu, ale bez kýženého efektu, ač k vyrovnání byla blízko.

Nakonec rozhodl jedinou brankou po celý podzim dobře hrající Šenk. Svoji formu potvrdil i Matuška ml., pro kterého to byla již třetí vychytaná nula. K dalšímu utkání nastoupíme v neděli, tj. 18. října 2015 od 15:00, kdy zajíždíme do Sloupu. Ten v posledním kole nestačil na Olešnici a na venkovním hřišti utrpěl porážku 4:2. Dvakrát se za hosty prosadil Dixie Svoboda, pro kterého to byla již desátá podzimní trefa. Náš nejlepší střelec je Michal Šenk s osmi brankami

 

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode