1.6. Muži: OLOMUČANY - RUDICE 1 : 2 (1 : 2)

01.06.2012 12:42

 

Sestava: Matuška – Chemčuk , Konečný, Sehnal P., Krátký –  Lachman, Gromský,  Malík,  Opluštil  –  Urbánek, Čechman

Střídali:  Nejezchleb, Kocman

Střelci: Urbánek , vlastní

Nevím jak tento zápas hodnotit.  Jestli hodnotit kvalitu hry, která i když jsem nikdy čtvrtou třídu nehrál, takto bych si představoval, že ta úroveň může odpovídat, nebo výkon hlavního a pomezního rozhodčího, kteří svým výkonem převyšovali všechny hráče na hřišti.

Hra byla oboustranně nepřesná, hodně rozkouskovaná a šance se tvořily spíš jen ze standartních situací, než po nějakých kombinačních akcích. Kvalita hrací plochy ani jiný styl hry moc nedovolovala. První branka padla do domácí sítě po autovém vhazování, které si srazil domácí brankář do své branky, vyrovnáno bylo zanedlouho, po trestném kopu a následné hlavičce domácího útočníka. To se odehrálo na začátku utkání, potom byla pro diváka zajímavá jen vysvětlení rozhodčích, že i náznak faulu je faul a patří za to udělit karta, jak na naší straně tak na domácí. Domácí  hrozili z dlouhých autů a nakopávaných míčů do šestnáctky na své dva vysoké hráče. Nám se ke konci půle podařilo dostat do vedení po nenápadné akci z pravé strany, kdy se Petr dostal až do vápna a levou nohou se snažil vystřelit, střela z toho nebyla, ale míč se dostal do pohybu a po třech odrazech o zem skončil v síti. O poločase jsme šli do kabin s vedením 2:1.

Jestli první půlku se hrál ,,fotbal´´ tak druhou to byla doslova kopaná, o souvislé akci si divák mohl nechat jen zdát. To se asi nelíbilo pomeznímu rozhodčímu Barákovi a začal se zviditelňovat stejně, jako to předváděl o týden dřív v Rudici. První moment nastal, když hlavní písknul penaltu, po střetu Petra s domácím brankářem, to si pomezní zavolal hlavního a penaltu odvolal, druhý nadešel deset minut před koncem, když vběhl do hřiště a na jeho popud za mluvení dostal druhou žlutou Jarek. To jak se k Jarkovi po vyloučení chovali domácí fanoušci, nechávám bez komentáře. Ale to že takový hráč jako p. Pokoj v takovém utkání nedostane ani žlutou, a to za to, jak se choval při standartních situacích v našem pokutovém území si zasloužil nejen žlutou, to je pro mě nepochopitelné. Utkání skončilo naší šťastnou výhrou, ale kdo se za měsíc bude ptát. Zápas trefně zhodnotil trenér - „ hlavně že nemáte nic  zlomenýho“.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode