1.11. OLOMUČANY - RUDICE 1 : 0 (1 : 0)

01.11.2015 17:53

Sestava Rudice: Matuška ml. – Kocman, Paděra, Nevřela, M. Urbánek – Šenk, Zouhar, Malík, Stehlík – P. Pernica, P. Urbánek

Na střídání: L. Sehnal, J. Pernica, Matuška st.

Rozhodčí: Heger Michal - Bureš Martin, Nečas Jiří

 

První listopadový den vyšlo ideální fotbalové počasí. Naše mužstvo nastoupilo v kompletní sestavě. Domácí museli oželet služby Petra Opletala. Oproti minulému utkání proti nám nastoupila docela jiná sestava. Tým Olomučan posílil o mladé odchovance blanenské kopané, Dominika Michalíka či Jurije Semchuka, plus musíme přičíst příchod velezkušeného Martina Šmerdy, který dlouhá léta oblékal dres Rájce-Jestřebí.

Zápas byl od první minuty vyostřený, zejména hráči Olomučan chodili do soubojů s velkou agresivitou. Do první šance se dostal po dvaceti minutách Michalík, ale jeho střelu kryl pozorný Matuška ml. v brance. Po půlhodině hry jsme si vypracovali gólovou příležitost, naneštěstí pro nás mířil Stehlík vysoko nad Motalovu branku. Ve stejné šanci se vyskytl o minutu později hrající trenér Pokoj, jenž svoji příležitost zužitkoval na 100% a na bližší tyč prostřelil bezmocného Matušky ml. – 1:0. Důrazná, mnohdy nevybíravá, hra domácích nám stěžovala hru. Nejvíce hlídání byli Šenk a Zouhar, na kterých si dávali protihráči nejvíce záležet. Poločas skončil jednogólovým rozdílem.

Obě mužstva nastoupila v nezměněné sestavě. Hra byla od začátku první minuty na jednu branku, a to domácí. Herní a územní převaha se stupňovala. V další brankové šanci se ocitl Petr Urbánek, jenže nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. O chvíli později vystihl Zouharovu střelu Motal. A když ani ze standartních situací jsme nedokázali míč protlačit do Motalovy svatyně, mohla propuknout euforie radosti na straně domácích Olomučan.

Předehrávku prvního jarního kola jsme nezvládli bodově, herně se nemáme za co stydět. Olomučany hrály celou druhou půli na svoji polovině s deseti bránícími hráči, s čímž jsme se nedokázali vyrovnat. Na „kdyby“ se nehraje. I tak zůstáváme s dvoubodovým ziskem na 1. místě OP. Celému týmu patří díky za odvedené výkony. Jaro ukáže, kdo zvedne nad hlavu pohár pro vítěze této soutěž. Tedy příští rok napočtenou J.

 

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode