1.10 Muži: RUDICE - ŠOŠŮVKA 2 : 2 (2 : 0)

01.10.2011 17:59

Sestava: Kyzlink - Krátký, Konečný, Gromský, Sedlák (45min. Sehnal P) - Opluštil, Malík, Pernica, Čechman - Matuška, Sehnal L.

 

Tento zápas pro nás byl dost důležitý a část mužstva se k němu i tak postavila.  Vynechala svůj ranní hokej, aby bylo dostatek sil. Bohužel někteří (mladší) naopak na zápas přicestovali přímo z malé kopané.

Zápas jsme nezačali moc aktivně a soupeř brzo našel naše slabiny a rozhodně nebyl pasivní. Dvě gólové příležitosti musel vyřešit Kyzlink. Nám pomohla trocha štěstěny v koncovce. Poprvé, když zpoza vápna nádherně trefil Gromský na 1:0 a za nedlouho pronikl do vápna Massaro a dobře nastřelený míč před branku si do sítě před Sehnalem uklidil obránce. Tak jsme celkem lehce a ne zcela zaslouženě vedli 2:0. Do poločasu ještě jednou zatáhl míč do vápna, tentokrát z leva Massaro, ale jeho přízemní střela levou, trefila jen boční sít.

Věděli jsme, že vedení o dvě branky nic neznamená a nehrajeme dobře, ale zřejmě i tak jsme byli dost uspokojení a tak špatně, jako v druhé půli, jsme letos ještě nezahráli. Nebyli jsme schopni prakticky ničeho, soupeř byl stále aktivnější. Bohužel i v mluvení a komentářích na rozhodčího. Na 2:1 snížil ze standartky, z asi 25m, soupeř po chybě Kyzlinka. Ten si nechtěl postavit zeď, ale neudržel střelu do středu branky a útočník pohodlně zasunul.

Když se zápas pozvolna chýlil ke konci a i přes převahu se zdálo, že Šošůvka nenajde recept na vstřelení branky, rozhodčí zřejmě už neunesl tlak na svou osobu a nařídil docela přísnou penaltu. Hosté z ní srovnali. Ještě přísnější penaltu za asi 3 minuty nařídil na druhé straně (za, až v kabině osvětlené, držení za dres po tom, co byl předem upozorněný, ať to sleduje). No bohužel Krátký ze značky pokutového kopu selhal. Hosty to ještě více nakoplo a vyrazili na poslední steč a dokonce z ní vstřelili branku, ale nás zachránil zvednutý praporek pomezního.

K šarvátkám naštěstí nedošlo, ale takto ukřičeného a vyhroceného fotbalu byla škoda. Fotbalové krásy toto utkání moc nepobralo. Nakonec jsme si snad ani ten bod nezasloužili.

Rychle zapomenout!!! Jedeme na půdu prozatím posledního celku a zde nesmíme prohrát. Dejme se zase do kupy a šlapeme.

 

 

+ utkání : NEMÁ

 

 

- utkání : Když už se nedařilo, tak alespoň udržet 2 gólovou výhodu

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode