KUNŠTÁT "B" - RUDICE 3 : 1 (1 : 1)

16.08.2014 20:39

Sestava: Kyzlink – Krátký, Nevřela, Paděra, Kocman – Pernica, Konečný (C), Malík, Stehlík – Šenk – Sehnal L.

Na střídání: Vymazal

Utkání s rezervou Kunštátu bylo přesunuto pro velké vytížení jejich travnaté plochy do Lysic. Museli jsme se obejít bez mnoha hráčů a navíc úvodní jedenáctka nebyla z předchozího utkání ještě zcela fit.

Kunštát již od úvodu praktikoval postupný přechod do útoku. Mladý, rychlostně a technicky dobře vybavený soupeř. Byli jsme to ale my, jmenovitě Lukáš Sehnal, kdo se během několika okamžiků dostal do tří samostatných nájezdů, naneštěstí ani jeden nedokázal zúročit. „Nedáš, dostaneš“! Opět se ukázalo toto známé pravidlo. Rohový kop, nehlídaný hráč soupeře a 1:0 pro soupeře.  O deset minut později šel opět sám na brankáře Lukáš Sehnal, ale pro tentokrát si již dokázal poradit a vyrovnal na poločasových 1:1.

Po přestávce jsme se soupeřem dlouho drželi krok. V 70. minutě přiletěl z pravé strany ostrý centr, který domácí útočník jen lehce tečoval a nasměroval míč do Kyzlinkovy svatyně – 1:2. Následně mohl vyrovnat střídající Vymazal, tváří v tvář kunštátskému gólmanovi neuspěl. Po zbývající čas jsme hru značně otevřeli, což byla voda na mlýn domácím „rychlíkům“. Na konečných 3:1 upravoval pět minut po krásné střele z poza vápna domácí útočník.

Po úvodních dvou kolech tedy stále čekáme na bodový zisk.

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode