28.9. muži: RUDICE - VAVŘINEC 5 : 2 (3 : 0)

29.09.2014 06:09

Sestava Rudice: Jan Matuška ml. – Jan Svoboda (46. Jan Lachman), Tomáš Nevřela, Pavel Paděra, David Krátký (48. Jakub Kyzlink) – Michal Šenk, Ivo Konečný (C), Lukáš Sehnal, Milan Kocman – Jan Matuška st., Michal Nejezchleb (46. David Vymazal)

Sestava Vavřinec: Musil – Michlíček, Burget, Rybář M., Vybíhal (75. Hudec) – Kubík (46. Nečas), Fabiánek Jan, Fabiánek Jiří (59. Rybář J.), Přiryl Roman (C) – Přikryl Radim (83. Kakáč), Kovařík

Rozhodčí: Hlubinka – Zemanová, Flek

ŽK: Lukáš Sehnal – 0

I protentokrát jsme nemohli počítat s kompletním kádrem. Kvůli pracovní vytíženosti nebyl k dispozici Ctibor Malík, Jiří Stehlík si užíval v Anglii, kde kromě Londýna navštívil i zápas Premier League mezi Manechesterem United a West Hamem United, a Jiří Sedlák.

V úvodních minutách nebylo znát, že se Vavřinec pohybuje na samotném chvostu soutěže. Rozehrával organizovaně od brankáře, hráči byli v neustálém pohybu, i kombinace se jim dařila. To vše nám dělalo velké problémy, nebyli jsme schopni přebírat hráče, středová linie byla otevřená. Jak ale bývá zvykem, ujali jsme se brzy vedení. V 8. minutě vyslal na steč Michala Nejezchleba Ivoš Konečný a prvně jmenovaný si poradil s přehledem, když jemným dloubákem poslal míč na zadní tyč – 1:0. Chvíli na to mohl srovnat Radim Přikryl, ale svůj samostatný nájezd téměř z poloviny hřiště trestuhodně zahodil.   Sjednat nápravu za svého bratra mohl Roman Přikryl, ale i jeho střela se mezi tři tyče nevlezla. A tak jsme úřadovali opět my. Na půlící čáře vybojoval míč Lukáš Sehnal, narazil si, dostal kolmici mezi stopery a střelou podél Tomáše Musila navýšil na 2:0. I přesto hrál Vavřinec nadále aktivně, korekce stavu se ale nekonala. Ve 40. minutě zahrával volný přímý kop z pravé strany Pavel Paděra, centr propadl až k Lukáši Sehnalovi, který zřejmě za přispění faulu, poslal svůj tým do tříbrankového vedení – 3:0.

V poločasové přestávce jsme provedli dvě změny v sestavě. Ze hry šli Honza Svoboda a Michal Nejezchleb, ty nahradili David Vymazal a Honza Lachman. Ve 48. minutě po střetu s protihráčem musel kvůli zraněnému kolenu odstoupit David Krátký. Jelikož jsme již neměli na vystřídání klasického hráče, musel nastoupit náhradní brankář Kuba Kyzlink. O minutu později jsme propadli ve středu hřiště a Radim Přikryl si tentokrát se samostatným nájezdem poradil – 3:1. Druhá půle byla z naší strany mnohem lepší, lépe jsme vykrývali prostor a obsazovali hráče. Podklouznutí protihráče v 66. minutě využil Honza Matuška st. a „housličkami“ prostřelil Tomáše Musila – 4:1. V 83. minutě těsně před pokutovým územím fauloval Lukáš Sehnal Radima Přikryla, trestného kopu se chopil Michal Rybář a byl úspěšný – 4:2. Tečku za utkáním udělal Kuba Kyzlink, když okořenil svůj solidní výkon na hrotu útoku brankou – 5:2.

Hra z naší strany rozhodně nebyla ideální, ale získali jsme to, co jsme před utkáním chtěli, tedy 3 body. Vavřinečtí se za předvedený výkon rozhodně nemusí stydět, pokud se vyvarují hrubých chyb, musí černou sérii bez bodu brzy zlomit! K dalšímu utkání zajíždíme v neděli 5. října 2014 do Letovic, kde se utkáme s místním týmem, úvodní hvizd padne v 15:30 hodin.

 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode