10.8. Muži: RUDICE - OLOMUČANY 3 : 4 (3 : 0)

11.08.2014 06:08

Sestava: Kyzlink – Krátký, Nevřela, Sehnal P., Sedlák – Šenk, Konečný (C), Kocman, Stehlík – Matuška, Sehnal L.

Na střídání: Lachman, Paděra, Pernica

Branky: Šenk, Matuška, Sehnal L.

Úvodní kolo OP jsme na domácím trávníku přivítali sousední Olomučany. Oba týmy prošly během letní přestávky několika změnami v hráčském kádru.

První minuty patřily hostům, kteří si vypracovali dvě slibné brankové příležitosti, naštěstí pro nás je nedokázali proměnit. A tak jsme se střelecky osmělili my. Po hrubce olomučanského obránce míč propadl až k Michalu Šenkovi, ten si míč posunul na svoji silnější levou a poslal míč neomylně na vzdálenější tyč – 1:0. Jednobrankové vedení netrvalo nikterak dlouho. Agilní Šenk poslal z pravé strany přesný centr na hlavu Matušky a lehký oblouček zaplul až do sítě – 2:0. Před poločasovým hvizdem jsme zahrávali rohový kop. Na zadní tyči se zjevil nikým nehlídaný Lukáš Sehnal a hlavou z úhlu dokázal míč usměrnit do branky – 3:0.

Ve druhé půli si obě mužstva vyměnily role. Velké věci se začaly dít necelou půlhodinu do konce. Olomučany se konečně dočkaly a vstřelili kontaktní branku, která je značně nabudila po zbytek utkání – 3:1. Poté jsme pro lehčí zranění byli nuceni tým prostřídat. Nejcitelnější bylo odstoupení Nevřely, který po celé utkání dobře organizoval naši obranu. Na naši branku se valil jeden útok za druhým. Dvakrát zaúřadoval Navrkal, poprvé hlavou zcela osamocený na malém vápně – 3:2, podruhé průnikem středem naší obrany – 3:3.  V nastavení nám hosté zatloukli poslední hřebíček do rakve, když utkání otočili ve svůj prospěch – 3:4. 

 

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode